Ανδρέας Παπακωνσταντίνου: Έτσι του έκανε την πρόταση ο ΠτΔ για να αναλάβει Γ. Ελεγκτής

Ανδρέας Παπακωνσταντίνου: Έτσι του έκανε την πρόταση ο ΠτΔ για να αναλάβει Γ. Ελεγκτής

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες της κοινωνίας μέσα από την λειτουργία της Ελεγκτικής Υπηρεσίας», δήλωσε ο νέος Γενικός Ελεγκτής, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του SIGMA, ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε πώς πρόκυψε η πρόταση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, να αναλάβει χρέη Γενικού Ελεγκτή.

«Δεν ήμουν σπίτι, ήμουν σε ένα γηροκομείο, είχα πάει να δω τον θείο μου, μου τηλεφώνησε ο Πρόεδρος δεν απαντούσα, δεν γνώριζα την γραμμή και μου έστειλε μήνυμα. Κάναμε μια πολύ σύντομη συζήτηση, ο ίδιος μου είπε ότι σκεφτόταν το όνομα μου και ήθελε να διερευνήσει κατά πόσο ενδιαφέρομαι», είπε αρχικά. 

«Για εμένα ήταν κάτι πολύ τιμητικό, ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μου έβαλε οποιεσδήποτε υποσημειώσεις στο κάλεσμα του, απάντησα αμέσως. Απάντησα είμαι θετικός Πρόεδρε αποφάσισε εσύ και να προχωρήσουμε», ανέφερε στη συνέχεια. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE