Ελλάδα: Αθίγγανοι δάγκωσαν 34χρονη και της έκοψαν τη μύτη (Σκληρές εικόνες)

Ελλάδα: Αθίγγανοι δάγκωσαν 34χρονη και της έκοψαν τη μύτη (Σκληρές εικόνες)

Μια απίστευτη υπόθεση ωμής βίας με εμπλεκόμενους πέντε αθίγγανους, που επιτέθηκαν σε μια 34χρονη και της έκοψαν την μύτη, δαγκώνοντάς την, απασχολεί από χθες την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στις 6 Οκτωβρίου το θύμα βρισκόταν στην περιοχή «Επτά Βάγιες» της Ρόδου. Ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά της πέντε αθίγγανοι που επέβαιναν σε ένα ασημί επιβατικό αυτοκίνητο.

Όπως υποστηρίζει το θύμα, εντελώς απρόκλητα και αιφνιδιαστικά, άρχισαν να την καταδιώκουν με το αυτοκίνητο,  προκειμένου, σύμφωνα με την ίδια να την σκοτώσουν.

Άρχισε, όπως περιγράφει, να τρέχει για να ξεφύγεικι ανέβηκε σ’ ένα πεζοδρόμιο για να μην την παρασύρουν με το αυτοκίνητο. Την εγκλώβισαν, όμως, κλείνοντάς της τον δρόμο με το αυτοκίνητο, κατέβηκαν και έτρεξαν καταπάνω της και άρχισαν να την χτυπούν. Ένας από τους αθίγγανους την δάγκωσε στη μύτη με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό της.

Δείτε την φωτογραφία (προσοχή σκληρή εικόνα)

rodos 2

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE