Τατάρ: Στις 15 Οκτωβρίου το δείπνο με ΓΓ ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Τατάρ: Στις 15 Οκτωβρίου το δείπνο με ΓΓ ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Στις 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το «ανεπίσημο δείπνο» μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ και του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη, ανακοινώθηκε από την «προεδρία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το «ανεπίσημο δείπνο» δεν θα έχει ημερήσια διάταξη και οι δύο ηγέτες θα ανταλλάξουν απόψεις σε μια κοινωνική ατμόσφαιρα.

«Σε διαβουλεύσεις με το γραφείο του ΓΓ του ΟΗΕ, έχουμε ενημερωθεί από ανώτερους αξιωματούχους του ΟΗΕ ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει επίσης αποδεχθεί αυτή την ημερομηνία και ότι η πρόσκληση για το ανεπίσημο δείπνο θα αποσταλεί στις πλευρές από τον ΓΓ Αντόνιο Γκουτέρες στο σύντομο μέλλον», αναφέρεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE