Aνοίγει ξανά το Σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης»- Δεκτές αιτήσεις για μέχρι τέλος Οκτωβρίου

Aνοίγει ξανά το Σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης»- Δεκτές αιτήσεις για μέχρι τέλος Οκτωβρίου

Γίνονται εκ νέου δεκτές αιτήσεις για το Σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης» λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου μέχρι και το τέλος του μήνα, ανακοινώνει το Υπουργείο Οικονομικών.

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος ανακοινώνει το Υπουργείο Οικονομικών, γίνονται εκ νέου δεκτές αιτήσεις για το Σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης» από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 μέχρι και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024.

Οι αιτήσεις είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://kedipes.com.cy/σχέδιο-ενοίκιο-έναντι-δόσης-mtr/ και στα επαρχιακά γραφεία της ΚΕΔΙΠΕΣ.

Συγκεκριμένα, τα γραφεία στη Λευκωσία βρίσκονται στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου 7, 1096, στη Λεμεσό στην οδό Γλάδστωνος 97, Oasis Complex, Block E, 3ος Όροφος, 3032, στη Λάρνακα στην οδό Γιώργου Χριστοδουλίδη 5, 6041, στην Πάφο στην Κινύρα 7 & Γωνία Κοροίβου, Μέγαρο Γαλαξίας, Κατ. 4, 8011 στο Παραλίμνι στην Γρίβα Διγενή 4, 1ος Όροφος, 5281.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται σε έντυπη μορφή μόνο σε οποιοδήποτε από τα πιο πάνω γραφεία της ΚΕΔΙΠΕΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και καθοδήγηση οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο 22 743400.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.