ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φυλάκιση, βαθμοί ποινής και στέρηση άδειας οδήγησης για 49χρονο στη Λάρνακα - Του πέρασαν χειροπέδες

Φυλάκιση, βαθμοί ποινής και στέρηση άδειας οδήγησης για 49χρονο στη Λάρνακα - Του πέρασαν χειροπέδες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα σε άνδρα ηλικίας 49 ετών ποινή φυλάκισης τριών μηνών, οκτώ βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης για πέντε μήνες, αφού κρίθηκε ένοχος σε κατηγορίες που αφορούν αμελή οδήγηση και πρόκληση ζημιάς σε περιουσία και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 14 Ιανουαρίου 2024 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Χρυσοστόμου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης «γύρω στις 6 το απόγευμα της 14ης Ιανουαρίου, ο 49χρονος αλλοδαπός, οδηγούσε το όχημα του στη λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο του K – Cineplex. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο αλτ πριν τον κυκλικό κόμβο ο 49χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να κινηθεί ευθεία προς τον κόμβο, να συγκρουστεί αρχικά στις λίνιες του κόμβου να εισέλθει μέσα σε αυτόν, προκαλώντας ζημιά και σε αριθμό δεντρυλλίων και να ακινητοποιηθεί εντός του κόμβου».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβη η Αστυνομία, μέλος της οποίας υπέβαλε τον άντρα σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 135mg αντί 22, ενώ στο Τμήμα Τροχαίας όπου μεταφέρθηκε υποβλήθηκε σε τελική εξέταση με αποτέλεσμα 160mg αντί 22».

Ο κ. Χρυσοστόμου ανέφερε ότι «σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε στον 49χρονο ποινή φυλάκισης 10 ημερών για την κατηγορία της αμελούς οδήγησης και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία. Ακόμα στην κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, το Δικαστήριο επέβαλε στον 49χρονο ποινή φυλάκισης τριών μηνών, 8 βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης για περίοδο πέντε μηνών, αρχίζοντας από σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου».

Σημειώνεται ότι οι ποινές φυλάκισης είναι άμεσες και συντρέχουν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ορατή στην Κύπρο η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με τους πυραύλους – Ποιος ο λόγος – Όσα ανέφερε ο ΚΕ

• Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Οι ζωές μας δεν χωρίζουν λόγω αγάπης»

• Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

• Φωτιά σε buggy - Βρισκόταν σε κίνηση σε χώρο γηπέδου Golf

• 8 εύκολοι τρόποι για να χάσουμε το λίπος από την κοιλιά

• Ετοιμαστείτε για βροχές και άνοδο τις θερμοκρασίας - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο



ΠτΔ για κρίση στη Μ. Ανατολή: «Είμαστε σε επαφή με όλα τα γειτονικά κράτη» - «Είναι σημαντικό να δούμε τις αφίξεις που έχουμε»

ΠτΔ για κρίση στη Μ. Ανατολή: «Είμαστε σε επαφή με όλα τα γειτονικά κράτη» - «Είναι σημαντικό να δούμε τις αφίξεις που έχουμε»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προέβη σε αναφορές κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top