ΕΛΛΑΔΑ

Γυμναστήριο στο Κολωνάκι ανοίγει ο Τάιλερ ΜακΜπεθ - Προχώρησε στη σύσταση εταιρείας

Γυμναστήριο στο Κολωνάκι ανοίγει ο Τάιλερ ΜακΜπεθ - Προχώρησε στη σύσταση εταιρείας

Αυτό που κυκλοφορούσε εδώ και λίγο καιρό ως φήμη, επιβεβαιώνεται και στην πράξη. Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ ανοίγει γυμναστήριο.

Αυτό προκύπτει από την σύσταση, σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, μιας νέας εταιρείας και συγκεκριμένα της εταιρείας με την επωνυμία «Barry’s Greece Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.»

Η σύσταση έγινε με αρχικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ και έδρα της εταιρείας ορίστηκε ο Δήμος Αθηναίων και συγκεκριμένα το ακίνητο επί της οδού Λεβέντη 5. Πρόκειται για την πολυκατοικία όπου βρίσκεται η πολυτελής μεζονέτα την οποία αγοράσαν προ μηνών ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Ο σκοπός της εταιρείας

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο σύστασης της εταιρείας, σκοπός της είναι υπηρεσίες γυμναστηρίων, υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κλπ), καθώς υπηρεσίες γυμναστηρίου ανόργανης ή μη γυμναστικής.

Η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται σε 30 έτη, ενώ το κεφάλαιό της σε 1.000 ευρώ που διαιρείται σε 100 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ το καθένα ενώ «βεβαιώνεται από τους συμβαλλόμενους στο παρόν εταίρους ότι είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο κατά την σύσταση της».

Το κεφάλαιο εισέφερε, όπως σημειώνεται, ο Tyler Matthew Mcbeth, του James Herbert jr, ο οποίος κατέβαλε 1.000 ευρώ μετρητά και έλαβε 100 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ έκαστο.

Περαιτέρω διευκρινίζεται ότι «η διοίκηση της εταιρείας, η διαχείριση γενικά των εταιρικών υποθέσεων και η δικαστική και εξώδικη εκπροσώπηση της εταιρείας ανατίθεται για ορισμένη διάρκεια η οποία ορίζεται στα 30 έτη, στον Tyler Matthew Mcbeth, ο οποίος εκπροσωπεί και δεσμεύει την εταιρεία μεμονωμένα».

Δείτε εδώ το έγγραφο σύστασης της εταιρείας:

tayler-1

tayler-2

tayler-3

tayler-4

tayler-5tayler-6

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ακόμα ένα βίντεο από την επιχείρηση σύλληψης του ισοβίτη - Γυναίκα φώναζε «Θα πυροβολήσουν»

• Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή η 56χρονη Ελένη μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

• Μόνη Αββακούμ: Αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση - Τέλος της εβδομάδας αποφασίζει το Συνοδικό

• Τέως Υπαρχηγός Αστυνομίας: «Άκομψος ο τρόπος της παύσης μου, δεν μου έδωσαν καν εξηγήσεις» - Βίντεο

• Κυβέρνηση: Έτσι πάρθηκαν οι αποφάσεις για παύση Αρχηγού και Υπαρχηγού – Τι γίνεται με Χαρτσιώτη



ΠτΔ σε Αρχηγό και Υπαρχηγό Αστυνομίας: «Λιγότερες δηλώσεις και περισσότερες πράξεις και ενέργειες»

ΠτΔ σε Αρχηγό και Υπαρχηγό Αστυνομίας: «Λιγότερες δηλώσεις και περισσότερες πράξεις και ενέργειες»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Θεμιστού Αρναούτη και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας κ. Πανίκου Σταύρου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, του Γενικού Εισαγγελέα κ. Γιώργου Σαββίδη, του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριου Χαρτσιώτη και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top