Εκκενώθηκε σχολείο στη Λευκωσία – Έρευνες από την αστυνομία

Εκκενώθηκε σχολείο στη Λευκωσία – Έρευνες από την αστυνομία

Συναγερμός σήμανε σε σχολείο της επαρχίας Λευκωσίας. Μέλη της αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή και έδωσαν εντολή να εκκενωθεί το κτίριο για να γίνουν εξονυχιστικές έρευνες.

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα (12:15), στο Λύκειο Ιδαλίου. Η διεύθυνση γύρω στις 11 δέχθηκε τηλεφώνημα για βόμβα. Άγνωστο πρόσωπο πήρε στη γραμματεία και είπε ότι «σε μισή ώρα, θα εκραγεί βόμβα».

Η διεύθυνση του σχολείου ως όφειλε δεν μπορούσε να αγνοήσει το τηλεφώνημα, παίρνοντας την ευθύνη ότι μάλλον πρόκειται για πλάκα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Το σχολείο εκκενώθηκε και πυροτεχνουργοί της Ηλεκτρολογικής Υπηρεσίας και μέλη του Κλάδου  κύων, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά διεξάγουν έρευνα.

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE