Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 36χρονη - Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 36χρονη - Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε μία 36χρονη γυναίκα, το περασμένο Σάββατο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τη 47χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου να συλαμβανεται από τους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε, ο σκύλος της γυναίκας δεν ήταν δεμένος με λουρί με αποτέλεσμα να διαφύγει της προσοχής της και να δαγκώσει την 36χρονη, η οποία αμέσως μετά διακομίσθηκε σε Κέντρο Υγείας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καλλινδίων προχώρησαν στη σύλληψη της 47χρονης κηδεμόνα του ζώου για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων και της επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE