ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 36χρονη - Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 36χρονη - Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε μία 36χρονη γυναίκα, το περασμένο Σάββατο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τη 47χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου να συλαμβανεται από τους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε, ο σκύλος της γυναίκας δεν ήταν δεμένος με λουρί με αποτέλεσμα να διαφύγει της προσοχής της και να δαγκώσει την 36χρονη, η οποία αμέσως μετά διακομίσθηκε σε Κέντρο Υγείας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καλλινδίων προχώρησαν στη σύλληψη της 47χρονης κηδεμόνα του ζώου για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων και της επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ισραήλ: Πιο κοντά σε χερσαία εισβολή στον Λίβανο - Αγωνία για τις επόμενες κινήσεις του IDF

• Φεύγει με... βροχές ο Σεπτέμβριος - Οι περιοχές που επηρεάζονται το απόγευμα

• Παράνομα και επικίνδυνα πυροτεχνήματα: Από που καταλήγουν στη Κύπρο – Πως μπορείτε να εξασφαλίσετε άδεια για νόμιμη ρίψη

• «Δεν έμειναν ακίνητα ούτε για δείγμα στη Λεμεσό»: Αύξηση στις φετινές πωλήσεις – Η επαρχία που έχει την πρωτιά και η εικόνα για το 2025



Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας

Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας

Σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο (Γραφείο Προέδρου Δημοκρατίας) θα πραγματοποιηθεί η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας, κ.κ. Θεμιστού Αρναούτη και Πανίκου Σταύρου, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top