Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 36χρονη - Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 36χρονη - Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε μία 36χρονη γυναίκα, το περασμένο Σάββατο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τη 47χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου να συλαμβανεται από τους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε, ο σκύλος της γυναίκας δεν ήταν δεμένος με λουρί με αποτέλεσμα να διαφύγει της προσοχής της και να δαγκώσει την 36χρονη, η οποία αμέσως μετά διακομίσθηκε σε Κέντρο Υγείας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καλλινδίων προχώρησαν στη σύλληψη της 47χρονης κηδεμόνα του ζώου για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων και της επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.