Τζόκερ: «Δοκίμαζε την τύχη του, μάλλον είναι άνδρας» λένε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για τον νικητή των €18,6 εκατ. στην Πτολεμαΐδα

Τζόκερ: «Δοκίμαζε την τύχη του, μάλλον είναι άνδρας» λένε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για τον νικητή των €18,6 εκατ. στην Πτολεμαΐδα

Παίχτη που δοκίμαζε την τύχη του δείχνει το ποσό που πληρώθηκε για το χρυσό δελτίο των 18,6 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ που συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου «δεν δείχνει παίχτη που έπαιζε συστηματικά αλλά είχε παίξει ξανά. Δείχνει ότι ήταν παίχτης που δοκίμαζε την τύχη του».

Στην ερώτηση, δε, αν υποψιάζεται την ταυτότητα του μεγάλου νικητή δεδομένου του ποσού (23 ευρώ) που πληρώθηκε για το χρυσό δελτίο, απάντησε «έχω τις υποψίες μου, είναι μάλλον άνδρας».

Σημειώνεται ότι τα 18,6 εκατ. ευρώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί από το Τζόκερ.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ ο μεγάλος τυχερός συμπλήρωσε 23 στήλες σε τυποποιημένο σύστημα με τυχαία επιλογή.

Παράλληλα στην κλήρωση της Κυριακής βγήκαν και δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (5αρια) σε Ίλιον και Λευκωσία. Οι κάτοχοι των δελτίων κέρδισαν από 100.000 ευρώ.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης είναι τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής ήταν: 15, 19, 25, 33, 43 και τζόκερ το 1.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE