Σε απελπισία μονογονιοί: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι» - Μητέρα δεν έχει βενζίνη να πάρει τα παιδιά σχολείο

Σε απελπισία μονογονιοί: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι» - Μητέρα δεν έχει βενζίνη να πάρει τα παιδιά σχολείο

Σε απελπισία οι μονογονιοί, ειδικότερα των χαμηλότερων οικονομικών εισοδημάτων.

Σύμφωνα με την διαχειρίστρια της σελίδας «Μονογονιοί Κύπρος» Άντρη Σπύρου, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις μονογονιών οι οποίες αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα βενζίνης για να πάρουν τα παιδιά τους σχολείο.

Σε άλλη ανάρτηση μητέρα μονογονιός, αναφέρεται στις ιστορίες μονογονεϊακων οικογενειών οι οποίες αντιμετωπίζουν θέματα επιβίωσης. 

Δείτε τις αναρτήσεις:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE