P.DAVID GROUP στην 41η έκδοση της Cersaie. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

P.DAVID GROUP στην 41η έκδοση της Cersaie. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η ομάδα της P.DAVID GROUP παρών για πέντε έντονες ημέρες στην 41η έκδοση της Cersaie, της Διεθνούς Έκθεσης Κεραμικών Πλακιδίων και Επίπλων Μπάνιου.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας, από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Πέντε έντονες ημέρες με επαγγελματίες του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής, με τις μελλοντικές τάσεις και καινοτόμες λύσεις σε επιφάνειες, έπιπλα μπάνιου και φινιρίσματα για αρχιτεκτονικούς χώρους.

“P. DAVID GROUP“: Ποιότητα, Kαινοτομία, Στυλ.

...ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ SHOWROOM P. DAVID.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ:

ΥΨΩΝΑΣ, ΛΕMEΣΟΣ
Tηλ.: 25716767

ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΛΕΜΕΣΟΣ
Tηλ.: 25321444

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ, ΛΑΡΝΑΚΑ
Tηλ.: 24629500

ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΨΩΝΑΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ
Tηλ.: 25716501

www.pdavid.com.cy

[email protected]

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.