Στις 19 Οκτωβρίου αρχίζει η Επ. Οικονομικών τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2016

Στις 19 Οκτωβρίου αρχίζει η Επ. Οικονομικών τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2016

Στις 19 Οκτωβρίου αρχίζει ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2016.

Η Επιτροπή καθόρισε το πρόγραμμα των 16 συνεδριάσεων, κατά τις οποίες θα συζητηθούν οι προϋπολογισμοί των Υπουργείων και των Υπηρεσιών του δημοσίου τομέα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα, με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου με τη Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Ειδικότερα, στη συζήτηση της 19ης Οκτωβρίου, ο Χάρης Γεωργιάδης θα αναλύσει τον προϋπολογισμό, καθώς και τους δημοσιονομικούς δείκτες και την κατάσταση των δημοσίων οικονομικών και της οικονομίας γενικότερα. Ακολούθως θα παρουσιαστεί ο προϋπολογισμός του ΥΠΟΙΚ, καθώς και του Γενικού Λογιστηρίου, της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και του Γραφείου Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Η διαδικασία συνεχίζεται την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, με την εξέταση των προϋπολογισμών του Γραφείου Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων, του Γραφείου Επιτρόπου Διοικήσεως και του Γραφείου του Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, θα εξεταστεί ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Εξωτερικών και τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου θα εξεταστεί ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Στις 27 Οκτωβρίου, θα εξεταστούν οι προϋπολογισμοί της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφύγων, της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού και της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών.

Ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων θα συζητηθεί την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE