Δεύτερη σύλληψη για σφετερισμό ακίνητης περιουσίας - Τσάκωσαν 53χρονη στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Δεύτερη σύλληψη για σφετερισμό ακίνητης περιουσίας - Τσάκωσαν 53χρονη στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 53 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς καταδολίευση, δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο πρόσωπο κ.α.

Η 53χρονη συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου είχε αφιχθεί από το εξωτερικό.

Στην κατοχή της εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Σήμερα το πρωί η 53χρονη παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής της.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE