ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στο «μενού» - Πότε υποχωρεί η θερμή αέρια μάζα

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στο «μενού» - Πότε υποχωρεί η θερμή αέρια μάζα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ η σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα που επικρατεί, υποχωρεί την Κυριακή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα στα δυτικά παράλια, θα εμφανιστούν τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, παρόλο που τοπικά στα δυτικά παράλια θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα ορεινά το απόγευμα θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο προοδευτικά θα εμφανιστούν αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top