Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Γεύμα με τους Μονίμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας θα έχει σήμερα, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζοντας τις επαφές του στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος εργασίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επαναλάβει την ετοιμότητα του για επανέναρξη των συνομιλιών άμεσα και την προσήλωσή του στο πλαίσιο που καθορίζουν τα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ.

Θα ενημερώσει, επίσης, για την πρόσφατη συνάντηση του με τον ΓΓ των ΗΕ και για την πρωτοβουλία του ΓΓ για σύγκληση κοινής συνάντησης, πρωτοβουλία που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η ελληνοκυπριακή πλευρά χαιρετίζουν αλλά και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς ενίσχυσή της.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί αντιπροσωπεία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-Καναδά, ενώ το βράδυ θα παραστεί και θα μιλήσει σε δείπνο που παραθέτει προς τιμή του η ομογένεια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE