ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της AstroBank στο Δάλι – Δείτε φωτογραφίες

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της AstroBank στο Δάλι – Δείτε φωτογραφίες

Τελέστηκαν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της AstroBank στο Δάλι. Η καινούργια προσθήκη στο δίκτυο της Τράπεζας αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια της για συνεχή και βελτιωμένη εξυπηρέτηση του κοινού και κάλυψη των αναγκών των πελατών της και σε περιοχές εκτός αστικού κέντρου Λευκωσίας.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Δήμου Νότιας Λευκωσίας- Ιδαλίου κ. Σταύρος Χατζηγιάννης, ενώ έγινε αγιασμός, στην παρουσία του δημοτικού συμβουλίου, επιχειρηματικών και οικονομικών παραγόντων, λειτουργών των ΜΜΕ, πελατών και συνεργατών της AstroBank.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, κ. Αριστείδης Βουράκης, ανέδειξε ότι από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα, έχει αγκαλιαστεί τόσο από τους κατοίκους Ιδαλίου, όσο και από τις γύρω κοινότητες, Νήσου, Πέρα Χωριό, Αλάμπρα, Λύμπια, Γέρι και τα Λατσιά. Όπως επεσήμανε, στόχος της τράπεζας παραμένει η παρουσία της με φυσικά καταστήματα σε περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει τραπεζική δραστηριότητα.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από την υποστήριξη της ομάδας μας, θα μπορέσουμε να κτίσουμε σχέσεις και να συνεισφέρουμε κι εμείς περαιτέρω στην πολύ θετική τροχιά με την οποία εξελίσσεται η περιοχή Ιδαλίου και νότια της Λευκωσίας», τόνισε ο κ. Βουράκης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Δήμου Νότιας Λευκωσίας- Ιδαλίου κ. Σταύρος Χατζηγιάννης, καλωσόρισε την Τράπεζα στην περιοχή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της τραπεζικής παρουσίας για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Όπως ανέφερε: «Η AstroBank ως η μόνη τράπεζα στο διαμέρισμα Ιδαλίου, θα αποτελέσει ένα επιπλέον πυλώνα ανάπτυξης και ευημερίας για την περιοχή παρέχοντας στους πολίτες άμεση πρόσβαση σε όλες τις σύγχρονες χρηματοδοτικές υπηρεσίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 1, διασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο κοινό. Στόχος της AstroBank είναι η αποτελεσματική κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρήσεων, και η παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας, τόσο για απλές όσο και για εξειδικευμένες ανάγκες. Το κατάστημα διαθέτει εξοπλισμό και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, με ATM για αναλήψεις και άλλες συναλλαγές όλο το 24ωρο, αλλά και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να προσφέρει εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες και προσωπική εξυπηρέτηση.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Δικαιολογείται ο τερματισμός της επιδότησης σε ηλεκτρισμό και του μηδενικού ΦΠΑ σε προϊόντα; - «Δίκοπο μαχαίρι»

• Μονή Αββακούμ: Ελεύθεροι με όρους Νεκτάριος και Πορφύριος – Η νέα ημερομηνία της διαδικασίας

• Απόδραση «κομμωτή»: Χθεσινή η φωτογραφία του ισοβίτη που δόθηκε στη δημοσιότητα - Σε διαθεσιμότητα και οι εφτά που τον συνόδευαν

• Απαντά στις αντιδράσεις για το σχολείο με τους παραβατικούς μαθητές το Υπ. Παιδείας

• Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα του Θανάση Νικολάου - Η μάχη με τη Νομική Υπηρεσία, η «καλοσύνη» της Αστυνομίας και η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό



Απόδραση «κομμωτή»: Χθεσινή η φωτογραφία του ισοβίτη που δόθηκε στη δημοσιότητα - Σε διαθεσιμότητα και οι εφτά που τον συνόδευαν

Απόδραση «κομμωτή»: Χθεσινή η φωτογραφία του ισοβίτη που δόθηκε στη δημοσιότητα - Σε διαθεσιμότητα και οι εφτά που τον συνόδευαν

Άκαρπες είναι, μέχρι στιγμής, οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του 42χρονου ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, γνωστού ως «κομμωτή», ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές και απέδρασε την Πέμπτη (26/9) στα Χολέτρια της Πάφου κατά τη διάρκεια άδειας για να επισκεφτεί τους οικείους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top