Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και τέως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτης Φάμελλος.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε με ανάρτηση – βίντεο που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σωκράτης Φάμελλος. «Πάμε όλοι μαζί! Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας! Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αφορά όλη την κοινωνία!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο:

Στις 13:00 αναμένεται ο Σωκράτης Φάμελλος να μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην πλατεία Κουμουνδούρου ώστε να καταθέσει τον φάκελο της υποψηφιότητάς του.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE