Ο πατέρας του Θανάση για πρώτη φορά - «Η απόφαση της θανατικής ανακρίτριας τους έκατσε στο στομάχι»- Βίντεο

Ο πατέρας του Θανάση για πρώτη φορά - «Η απόφαση της θανατικής ανακρίτριας τους έκατσε στο στομάχι»- Βίντεο

Για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια ο πατέρας του αδικοχαμένου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου «σπάει» την σιωπή του μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα.

Ο πατέρας του Θανάση, μίλησε στον Χρίστο Μιχάλαρο και στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του SIGMA. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «Είναι η πρώτη φορά στα 19 χρόνια που στέκομαι μπροστά σε αυτή την κάμερα και είπα αυτά που είπα».

Παράλληλα, σημείωσε, «Φέραμε τέσσερα παιδιά, στείλαμε τον ένα στο στρατό, στείλαμε τον Θανάση» και συνέχισε, «Πως νιώθεις όταν βλέπεις τον γιο σου νεκρό πάνω σε ένα νεκροτομικό τραπέζι, πως να τον έχω μπροστά μου όταν είναι νεκρός».

Επιπρόσθετα με τρεμάμενη φωνή είπε πως: «Τον βλέπουμε μόνο στη φαντασία μας, ο Θανάσης ήταν ένα πολύ καλό παιδί» και συνέχισε, «Η απόφαση της θανατικής ανακρίτριας τους έκατσε στο στομάχι. Δώστε στον κόσμο να καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτό τον τόπο».

Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE