ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα - Νοσηλεύεται με βαρύ εγκεφαλικό

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα - Νοσηλεύεται με βαρύ εγκεφαλικό

Με βαρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο Υγεία νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου κατά την διάρκεια της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης (25/09/2024).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Μαρινέλλα υπέστη βαρύ και εκτεταμένο εγκεφαλικό επεισόδιο και ενδέχεται να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία, στο οποίο μεταφέρθηκε από το Ηρώδειο.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο.

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής στο Ηρώδειο γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης (25/09/2024) και ενώ τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι της συναυλίας, το «εγώ και εσύ», το οποίο είχε πρωτοερμηνεύσει μαζί με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Ξαφνικά η φωνή της Μαρινέλλας άρχισε να αλλάζει, να γίνεται πιο βαριά ενώ σταδιακά έχανε την ισορροπία της μέχρι που κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, παγώνοντας τους χιλιάδες θεατές που βρίσκονται στο θέατρο.

Ο κόσμος μετά το αρχικό σοκ άρχισε να καταχειροκροτεί την μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία αποχώρησε υποβασταζόμενη από τους μουσικούς που βρίσκονταν γύρω της και τους διασώστες που έσπευσαν πάνω στη σκηνή για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως αναβάλλεται η συναυλία με τον κόσμο να συνεχίζει να καταχειροκροτεί τη μεγάλη ερμηνεύτρια και να εύχεται καλή ανάρρωση.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• ΤΖΟΚΕΡ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 17 εκατ. ευρώ - Δες αν κέρδισες

• Καύσιμα: Τι συμβαίνει με τις διαφοροποιήσεις στις τιμές; - «Οι μειώσεις θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερες»

• Μαρινέλλα: Όλοι προσεύχονται για τη σπουδαία ερμηνεύτρια – Κύμα συμπαράστασης και αγάπης στα social media

• Κάμερες σε σχολεία: «Έπιασαν» δουλειά και «τσάκωσαν» τους πρώτους παραβάτες - Πότε θα λειτουργήσουν ακόμα πενήντα

• Σε απόγνωση 87χρονη: Κινδυνεύει να την πετάξουν στο δρόμο - Είχε ξοφλήσει το σπίτι της πριν 22 χρόνια

• Βρετανία: Άνδρας σκότωσε και διαμέλησε 38χρονη με την σύντροφό του - Είχε σκοτώσει και στο παρελθόν



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο Reuters: Έτοιμος, ακόμη και σήμερα, για επανέναρξη των συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο Reuters: Έτοιμος, ακόμη και σήμερα, για επανέναρξη των συνομιλιών

Την ετοιμότητά του 'ακόμη και σήμερα' να επαναρχίσει τις συνομιλίες για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top