LIKE ONLINE

Samsung Galaxy Buds FE: Εξερράγησαν στο αυτί χρήστη και έχασε μόνιμα την ακοή του - Δείτε φωτογραφίες

Samsung Galaxy Buds FE: Εξερράγησαν στο αυτί χρήστη και έχασε μόνιμα την ακοή του - Δείτε φωτογραφίες

Φαίνεται πως τα “εκρηκτικά” προβλήματα με τις συσκευές της Samsung δεν έχουν τελειωμό, καθώς μετά τα γνωστά περιστατικά με τις μπαταρίες του Galaxy Note 7, τώρα έρχεται μια καταγγελία για τα Galaxy Buds FE.

Ένας χρήστης ανέφερε στο Samsung Community forum ότι τα ακουστικά της φίλης του εξερράγησαν ενώ τα φορούσε, προκαλώντας μόνιμη απώλεια ακοής στο ένα αυτί. Σύμφωνα με τον χρήστη, τα ακουστικά ήταν καινούργια και δεν είχαν φορτιστεί ποτέ, χρησιμοποιώντας απλώς την προϋπάρχουσα μπαταρία από το κουτί.

Το αριστερό ακουστικό ήταν αυτό που υπέστη τη ζημιά, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν. Ωστόσο, το πιο παράξενο είναι πως, αν η μπαταρία των Samsung Galaxy Buds FE ήταν η αιτία της έκρηξης, θα αναμέναμε μεγαλύτερη ζημιά στο σύνολο του ακουστικού και όχι το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις εικόνες.

Αν και το περιστατικό φαίνεται να είναι μεμονωμένο, καθώς δεν υπάρχουν άλλες παρόμοιες αναφορές, το θέμα έχει προκαλέσει ανησυχία στους χρήστες. Η Samsung, από την πλευρά της, αρνήθηκε ότι υπήρξε έκρηξη, ισχυριζόμενη πως το ακουστικό “παραμορφώθηκε”.

Επιπλέον, πρόσφερε στον χρήση ένα καινούργιο ζευγάρι Samsung Galaxy Buds FE, ως ένδειξη καλής θέλησης. Ωστόσο, ο χρήστης υποστηρίζει ότι έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης ιατρικής έκθεσης που επιβεβαιώνει την απώλεια ακοής λόγω του περιστατικού.

ΠΗΓΗ: Techmaniacs.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα - Νοσηλεύεται με βαρύ εγκεφαλικό

• Netflix: «Έδωσε» την κορυφαία ταινία του 2024 με 253 εκατ. θεάσεις στην πλατφόρμα

• Υπουργικό: Τέλος η επιδότηση σε ηλεκτρισμό και μηδενικό ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα

• Φειδίας Παναγιώτου: Η πρωτοβουλία για την υπόθεση παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Τι πιστεύει ότι έγινε

• Επεισόδια στις Φοινικούδες - Επιστρατεύουν αστυνομικούς σε ποδήλατο - Κάλεσμα σε Υφ. Πρόνοιας για μόνιμες λύσεις



Έτοιμος για επανέναρξη των συνομιλιών ο ΠτΔ, καταδίκασε τη στάση του Ερντογάν - Δείτε την ομιλία του από τη Συνέλευση του ΟΗΕ

Έτοιμος για επανέναρξη των συνομιλιών ο ΠτΔ, καταδίκασε τη στάση του Ερντογάν - Δείτε την ομιλία του από τη Συνέλευση του ΟΗΕ

Η παρανομία που απορρέει από την εισβολή, την επιθετικότητα και τη χρήση βίας δεν μπορεί να αναγνωριστεί, το διεθνές δίκαιο δεν είναι à la carte, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προσφωνώντας την 79η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top