LIKE ONLINE

Ο λόγος που οι έφηβοι κλέβουν φερμουάρ από σακίδια της Nike: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει» - Δείτε βίντεο

Ο λόγος που οι έφηβοι κλέβουν φερμουάρ από σακίδια της Nike: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει» - Δείτε βίντεο

Μια νέα τάση στο TikTok έχει εμφανιστεί μεταξύ των εφήβων, που αφορά την κλοπή φερμουάρ από σακίδια πλάτης Nike Elite - μια φάρσα που έχει κλιμακωθεί σε ένα κερδοφόρο σχέδιο για κάποιους.

Τα μοναδικά φερμουάρ, ειδικά για το δημοφιλές μοντέλο σακιδίων της Nike, έχουν γίνει ένα είδος εμπορεύματος στα σχολεία, όπου οι έφηβοι τα αρπάζουν και τα μεταπωλούν με σημαντικό κέρδος.

Ένας έφηβος από τη Νέα Υόρκη, σε μια πλέον viral ανάρτηση στο TikTok, καυχιόταν για τη συλλογή του, η οποία αριθμεί ήδη πάνω από δώδεκα κλεμμένα φερμουάρ. Προειδοποίησε μάλιστα τους συνομηλίκους του να κρατούν τα σακίδια τους μακριά του, δείχνοντας πόσο εύκολο είναι να αφαιρέσει κανείς τα κορδόνια χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Άλλα βίντεο δείχνουν εφήβους να ανταγωνίζονται για το πόσα φερμουάρ μπορούν να κλέψουν μέσα σε μια μέρα, ειδικά στο σχολείο. Κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να μετατρέψουν την τάση σε παράλληλη δραστηριότητα, χρεώνοντας τα θύματά τους λίγα δολάρια για ένα ανταλλακτικό φερμουάρ, ενώ άλλοι τα ανεβάζουν μέχρι και 40 δολάρια.

Ενώ κάποιοι αντιμετωπίζουν την τάση σαν ένα ακίνδυνο παιχνίδι, έχει προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις από απογοητευμένους μαθητές και οργισμένους γονείς. Οι έφηβοι που έχουν βάλει στο στόχαστρο τα σακίδιά Nike Elite χαρακτηρίζουν την τάση «μπερδεμένη» και «εκτός ελέγχου».

Η τάση έχει γίνει τόσο διαδεδομένη που ορισμένα σχολεία έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους μαθητές και τους γονείς, προτρέποντάς τους να είναι σε επαγρύπνηση. Στο TikTok, οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων σακιδίων μοιράστηκαν τις τακτικές τους για να διατηρούν τα φερμουάρ τους ασφαλή.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μαρινέλλα: Λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου - Δείτε βίντεο

• Netflix: «Έδωσε» την κορυφαία ταινία του 2024 με 253 εκατ. θεάσεις στην πλατφόρμα

• Υπουργικό: Τέλος η επιδότηση σε ηλεκτρισμό και μηδενικό ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα

• Φειδίας Παναγιώτου: Η πρωτοβουλία για την υπόθεση παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Τι πιστεύει ότι έγινε

• Επεισόδια στις Φοινικούδες - Επιστρατεύουν αστυνομικούς σε ποδήλατο - Κάλεσμα σε Υφ. Πρόνοιας για μόνιμες λύσεις



Έτοιμος για επανέναρξη των συνομιλιών ο ΠτΔ, καταδίκασε τη στάση του Ερντογάν - Δείτε την ομιλία του από τη Συνέλευση του ΟΗΕ

Έτοιμος για επανέναρξη των συνομιλιών ο ΠτΔ, καταδίκασε τη στάση του Ερντογάν - Δείτε την ομιλία του από τη Συνέλευση του ΟΗΕ

Η παρανομία που απορρέει από την εισβολή, την επιθετικότητα και τη χρήση βίας δεν μπορεί να αναγνωριστεί, το διεθνές δίκαιο δεν είναι à la carte, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προσφωνώντας την 79η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top