Αιτιολογώντας την απόφασή του, ο δικαστής είπε ότι ο νεαρός έχει λευκό ποινικό μητρώο, ενώ έλαβε υπόψιν και τον χρόνο που διέρρευσε από τη διάπραξη του αδικήματος.
Ο νεαρός παραδέχθηκε ενοχή, ενώ εξασφάλισε αμέσως μετά το συμβάν όλες τις απαραίτητες άδειες για κατοχή και διατήρηση σκύλου.
Ο σκύλος του νεαρού είχε μεταφερθεί στο διαμέρισμα του πατέρα του και κατάφερε να πηδήξει από το μπαλκόνι.
Το αγοράκι έπαιζε σε γειτονική αυλή, το πλησίασε ο σκύλος ο οποίος σε κάποια στιγμή τού επιτέθηκε, προκαλώντας του εκδορές και γδάρσιμο στην αριστερή πλευρά της κοιλιακής χώρας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.
Πηγή: ΡΙΚ