Σκύλος τραυμάτισε 5χρονο – Τιμωρήθηκε με πρόστιμο ο ιδιοκτήτης

Σκύλος τραυμάτισε 5χρονο – Τιμωρήθηκε με πρόστιμο ο ιδιοκτήτης

Πρόστιμο 250 ευρώ το οποίο πρέπει να αποπληρωθεί εντός μιας εβδομάδας, επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε νεαρό ιδιοκτήτη σκύλου που κατηγορείται για υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικης βλάβης σε 5χρονο παιδάκι από τον ανεπιτήρητο σκύλο του.

Αιτιολογώντας την απόφασή του, ο δικαστής είπε ότι ο νεαρός έχει λευκό ποινικό μητρώο, ενώ έλαβε υπόψιν και τον χρόνο που διέρρευσε από τη διάπραξη του αδικήματος.

Ο νεαρός παραδέχθηκε ενοχή, ενώ εξασφάλισε αμέσως μετά το συμβάν όλες τις απαραίτητες άδειες για κατοχή και διατήρηση σκύλου.
Ο σκύλος του νεαρού είχε μεταφερθεί στο διαμέρισμα του πατέρα του και κατάφερε να πηδήξει από το μπαλκόνι.

Το αγοράκι έπαιζε σε γειτονική αυλή, το πλησίασε ο σκύλος ο οποίος σε κάποια στιγμή τού επιτέθηκε, προκαλώντας του εκδορές και γδάρσιμο στην αριστερή πλευρά της κοιλιακής χώρας.

Πηγή: ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Στη Γενεύη βρίσκονται από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης, την οποία συγκάλεσε, ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE