ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταζητούνται δύο πρόσωπα για την επίθεση εναντίον Αστυνομικού - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

Καταζητούνται δύο πρόσωπα για την επίθεση εναντίον Αστυνομικού - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

Δύο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση και επίθεσης εναντίον Aστυνομικού.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το απόγευμα της Δευτέρας Αστυνομικός εκτελούσε χρέη φρουρού στην κεντρική πύλη εισόδου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου όταν εισήλθαν δύο πρόσωπα 33 και 37 ετών, οι οποίοι επιθυμούσαν να επισκεφτούν τα κρατητήρια για να δουν γυναίκα υπόδικο.

Ο Αστυνομικός ήρθε σε επαφή με τα κρατητήρια και ενημερώθηκε ότι η συγκεκριμένη υπόδικος είχε συμπληρώσει το ωράριο των επισκέψεων της. Περαιτέρω διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των δύο την είχε επισκεφτεί και νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Όταν τους επεξηγήθηκε ότι δεν μπορούσε να τους επιτραπεί η επίσκεψη για τους πιο πάνω λόγους, αλλά και λόγω του προχωρημένου της ώρας, τα δύο πρόσωπα, φέρεται να αντέδρασαν και σε κάποιο στάδιο ο ένας εξ αυτών πρόβαλε το κινητό του τηλέφωνο και του ανέφερε ότι τον κατέγραφε με σκοπό να τον δημοσιεύσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, ο Αστυνομικός προσέγγισε το συγκεκριμένο πρόσωπο και του ανέφερε ότι δεν του επέτρεπε να τον καταγράφει και του ζήτησε να επιθεωρήσει το κινητό του τηλέφωνο για να διαπιστώσει ότι είχε προχωρήσει στη διαγραφή της εν λόγω καταγραφής. 

Τα δύο πρόσωπα αντέδρασαν και φέρεται να έσπρωξαν τον Αστυνομικό, ενώ ακολούθησε αντιπαράθεση με τα χέρια. Ο Αστυνομικός τους ανέφερε ότι διέπραξαν αδίκημα και ότι βρίσκονται υπό σύλληψη, με τα δύο πρόσωπα να τρέπονται σε φυγή και να διαφεύγουν με το αυτοκίνητο τους.

Ακολούθως ο Αστυνομικός επισκέφτηκε τον ιατρό και διαπίστωσε ότι έφερε εκδορές και ερυθρότητα στο θώρακα και στο δεξί χέρι. Εναντίον των δύο προσώπων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, απόδραση από νόμιμη κράτηση, επίθεση εναντίον αστυνομικού, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κακόβουλης ζημιάς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Έσπασαν» στο ξύλο αστυνομικό γιατί δεν τους άφησε να δουν κρατούμενη - Τον χτύπησαν και έφυγαν «κύριοι»

• Διώκεται για ανάρμοστη συμπεριφορά ο Λοϊζίδης - «Στημένη διαδικασία… Είμαστε έτοιμοι να χάσουμε»

• Απαγόρευση κινητών σε γυμνάσια και λύκεια - Στο τραπέζι τρεις προτάσεις - Συνέχεια στην Επιτροπή Παιδείας

• Πόσα άτομα απασχολούνται στην Κυβέρνηση – Οι τομείς με αύξηση και μείωση προσωπικού

• Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα - Απαθείς οι παρευρισκόμενοι

• Οδηγούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα στη Λευκωσία - Προσέκρουσαν σε κιγκλίδωμα και φόρεσαν χειροπέδες



Ο πρωταγωνιστής, ο χαμένος και ο νικητής - Οι κινήσεις Αννίτας και Χριστοδουλίδη

Ο πρωταγωνιστής, ο χαμένος και ο νικητής - Οι κινήσεις Αννίτας και Χριστοδουλίδη

Αν είναι κάτι που θα πρέπει να διαπιστώσουμε στα όσα πρωτοφανή εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την προειδοποίηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Ζαχαρία Κουλία ότι ο ίδιος θα διόριζε Γενικό Ελεγκτή, την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να ακυρώσει το ταξίδι της στη Μάλτα για να προλάβει τα όποια γεγονότα και την άρον άρον ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας την Τρίτη για την απόφαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη να διορίσει στη θέση του Γενικού Ελεγκτή τον Ανδρέα Παπακωνσταντίνου, είναι αυτό το οποίο δήλωσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top