Το συγκλονιστικό μήνυμα της Μαρίας από την Λάρνακα για τους οδηγούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Μαρίας από την Λάρνακα για τους οδηγούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα τροχαία θανατηφόρα δυστυχήματα που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα, ήταν η αφορμή για τη Μαρία Θεοχάρους από τα Πυργά να στείλει το πιο κάτω συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Στους 43 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νεκροί της ασφάλτου κατά το τρέχον έτος, έναντι 45 που κατεγράφησαν το 2014. Ανάμεσά τους 11 πεζοί και 9 μοτοσικλετιστές. 

Μια λάθος απροσεξία ήταν αρκετή για να κρατήσει τον αγαπημένο της αδερφό για 7.5 χρόνια στο κρεβάτι, όπου τελικά αναπαύθηκε πριν από 9 μήνες.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο LIFENEWSCY 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE