ΔΙΕΘΝΗ

Βοηθός σερίφη σκότωσε τη φίλη του κατά λάθος, ενώ καθάριζαν τα όπλα τους

Βοηθός σερίφη σκότωσε τη φίλη του κατά λάθος, ενώ καθάριζαν τα όπλα τους

Ένας βοηθός σερίφη από τη Φλόριντα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σε ό,τι αφορά τον ρόλο του στον θανάσιμο πυροβολισμό της ίδιας του της φίλης, καθώς, όπως λέει, καθάριζαν τα όπλα τους όταν κατά λάθος την πυροβόλησε και τη σκότωσε.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου στην Οκάλα της Φλόριντα.

Τότε, το αστυνομικό τμήμα της Οκάλα ανταποκρίθηκε σε κλήση του Λέσλι Μπόιλο, ενός 32χρονου βοηθού σερίφη της κομητείας Μάριον, ο οποίος «ενημέρωσε το κέντρο ότι πυροβόλησε κατά λάθος τη φίλη του», σύμφωνα με δελτίο τύπου του αστυνομικού τμήματος της πόλης.

Όπως αναφέρει το toofab.com, όταν η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, βρήκε το θύμα, το οποίο αναγνωρίστηκε ως η 25χρονη Πολίνα Ράιτ με ένα θανάσιμο τραύμα από πυροβολισμό στο μέτωπό της.

Σύμφωνα με τις αρχές, είχε επίσης ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών στην αγκαλιά της, ενώ στο μακάβριο σκηνικό υπήρχε και μια καραμπίνα.

«Ο Μπόιλο δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη, ενώ ο ίδιος και το θύμα χειρίζονταν και πυροδοτούσαν εν ξηρώ τα όπλα και περιέγραψε τον πυροβολισμό ως τυχαίο», ανέφερε η αστυνομία.

«Ξηρή βολή» είναι όταν πυροβολείς με ένα πυροβόλο όπλο όταν δεν υπάρχουν πυρομαχικά στη θαλάμη.

Σύμφωνα με το FOX 13, ο Μπόιλο είπε στους αστυνομικούς στον τόπο του εγκλήματος: «Ξέρω ότι αυτό φαίνεται πολύ άσχημο. Της είπα ότι δεν ήθελα να συμβεί αυτό».

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είπε ότι «αφού επέστρεψαν στο σπίτι από το δείπνο, αυτός και το θύμα άνοιξαν ένα πακέτο με καθαριστικά όπλων και άρχισαν να καθαρίζουν τα όπλα τους. Ενώ έκαναν επίδειξη της χρήσης ενός τυφεκίου, ο Μπόιλο έριξε κατά λάθος μια γεμάτη σφαίρα, προκαλώντας το θανατηφόρο περιστατικό».

Ο Μπόιλο είπε επίσης ότι «είχε ξεχάσει ότι είχε τοποθετήσει τον γεμάτο γεμιστήρα στο τουφέκι» πριν πυροβολήσει προς την κατεύθυνση (της φίλης του), σκοτώνοντάς την τελικά, σύμφωνα με το FOX 13.

Χαρακτήρισε επίσης τις ενέργειές του «απρόσεκτες» εκείνο το βράδυ.

Η αστυνομία λέει ότι τα φυσικά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος επιβεβαίωσαν τη μαρτυρία του Μπόιλο, οδηγώντας στη σύλληψή του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από αυτό το τραγικό περιστατικό. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι προς την οικογένεια του θύματος και τους αγαπημένους της κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης στιγμής», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Μάικ Μπάλκεν σε δήλωσή του.

«Το αστυνομικό τμήμα της Οκάλα συνεργάζεται με το γραφείο του εισαγγελέα για να διασφαλίσει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ο Μπόιλο, ο οποίος εργαζόταν στο τμήμα επί οκτώ χρόνια, απολύθηκε «αμέσως».

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Η νεκροτομή έριξε φως στα αίτια του θανάτου του 60χρονου Λάμπρου - Τι κατέδειξε

• «Ανάσα» για τους καταναλωτές: Ήρθαν μειώσεις στα καύσιμα – Πότε αναμένονται ξανά; - Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια

• Συγκλονιστικές εικόνες από την τελευταία κατοικία του 16χρονου: «Παμπούι είσαι μαζί μας αδερφέ»

• Συγκινητικό: Πριν 19 χρόνια κινδύνεψε η ζωή της στην Κύπρο - Δεν το ξέχασε - Κάλεσε στο γάμο της, το γιατρό που την έσωσε

• Προκλήθηκε αναστάτωση: Αεροπλάνο χάθηκε από το ραντάρ ενώ περνούσε πάνω από την Κύπρο - Λεπτομέρειες

• Σεξ: Τα τέσσερα βότανα που αφυπνίζουν την λίμπιντο



Είδε ΠτΔ ο  Μητσοτάκης λίγο μετά την συνάντηση με Ερντογάν  - Δείτε φωτογραφίες

Είδε ΠτΔ ο Μητσοτάκης λίγο μετά την συνάντηση με Ερντογάν - Δείτε φωτογραφίες

Διμερή συνάντηση θα έχει με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top