ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινητικό: Πριν 19 χρόνια κινδύνεψε η ζωή της στην Κύπρο - Δεν το ξέχασε - Κάλεσε στο γάμο της, το γιατρό που την έσωσε

Συγκινητικό: Πριν 19 χρόνια κινδύνεψε η ζωή της στην Κύπρο - Δεν το ξέχασε - Κάλεσε στο γάμο της, το γιατρό που την έσωσε

Ενα 8χρονο κοριτσάκι, η Sophie, πριν 19 χρόνια έφτασε στην Κύπρο από την Αγγλία για διακοπές και λιποθύμησε μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο νησί.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο μετά από εξετάσεις το 8χρονο τότε κοριτσάκι διαγνώσθηκε με ένα σοβαρό και σπάνιο Σύνδρομο και ο Δρ.Ηλία Αβραάμ με το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Οταν η οικογένεια επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, διοργάνωσε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο παρέδωσαν στο Νοσοκομείο που της έσωσε τη ζωή.

Πλεον αυτό το κοριτσάκι, μεγάλωσε και παντρεύεται...και φυσικά δεν ξέχασε τους ανθρώπους που της έσωσαν την ζωή, στέλνοντας προσκλητήριο για να παρευρεθεί στο γάμο της, ο σωτήρας της.

Την ιστορία έκανε γνωστή ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, Δρ.Αβραάμ Ηλία

Αυτούσια η ανάρτηση:

Είναι πολύ συγκινητικό, να σε ευχαριστούν δημόσια μετά από 19 χρόνια γιατί έσωσες τη ζωή στο παιδί τους. Η μικρή τότε Αγγλίδα Sophie, ηλικίας 8 ετών ήρθε στην Κύπρο για διακοπές. Μόλις προσγειώθηκε, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Διαγνώσθηκε με ένα σοβαρό και σπάνιο Σύνδρομο και καταφέραμε να την κρατήσουμε στη ζωή. Όταν επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, διοργάνωσαν διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο ήρθαν και παρέδωσαν στο Νοσοκομείο που της έσωσε τη ζωή. Έκτοτε, διατηρούν επαφή μαζί μας και μας ευχαριστούν ποικιλοτρόπως για το αυτονόητο που τους προσφέραμε. Το πιο συγκινητικό από όλα ήταν που μου έστειλαν πρόσκληση για να παρευρεθώ στο γάμο της στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα!
Να ευχηθώ στη Sophie κάθε καλό στη ζωή της και να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Η νεκροτομή έριξε φως στα αίτια του θανάτου του 60χρονου Λάμπρου - Τι κατέδειξε

• «Ανάσα» για τους καταναλωτές: Ήρθαν μειώσεις στα καύσιμα – Πότε αναμένονται ξανά; - Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια

• Συγκλονιστικές εικόνες από την τελευταία κατοικία του 16χρονου: «Παμπούι είσαι μαζί μας αδερφέ»

• Προκλήθηκε αναστάτωση: Αεροπλάνο χάθηκε από το ραντάρ ενώ περνούσε πάνω από την Κύπρο - Λεπτομέρειες

• Σεξ: Τα τέσσερα βότανα που αφυπνίζουν την λίμπιντο



Ετοιμότητα Ελεγκτικής Υπηρεσίας για να συνεχίσει το έργο της - «Με βαρύ αίσθημα ευθύνης...»

Ετοιμότητα Ελεγκτικής Υπηρεσίας για να συνεχίσει το έργο της - «Με βαρύ αίσθημα ευθύνης...»

H Ελεγκτική Υπηρεσία προσβλέπει σε μια αγαστή συνεργασία με τον νεοδιορισθέντα στη θέση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπακωνσταντίνου και εκφράζει την ετοιμότητα να συνεχίσουν το σημαντικό έργο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top