Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός εργάτης που έπεσε από μεγάλο ύψος

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός εργάτης που έπεσε από μεγάλο ύψος

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στα Χανιά όταν εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ εκτελούσε εργασίες σε ταράτσα κτιρίου.

Ο άτυχος άνδρας, εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στην περιοχή Ασκύφου, στα Σφακιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες απλά να διαπιστώνουν το θάνατο του.

Στο σημείο όπου γίνονταν οι εργασίες θα βρεθεί κλιμάκιο της επιθεώρησης εργασίας για αυτοψία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE