ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία - Έτσι έχασε τη ζωή του ο 60χρονος

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία - Έτσι έχασε τη ζωή του ο 60χρονος

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Μόρφου

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στο κοινό για πληροφορίες, σε σχέση με τη θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, 23 Σεπτεμβρίου, στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους, στην περιοχή Ατσά, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο Λάμπρος Μαυρομμάτης, 60 ετών, τέως από τη Λακατάμια.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα οδική σύγκρουση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Μόρφου. Παρακαλείται οποιοδήποτε πρόσωπο γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα οδική σύγκρουση, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Μόρφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802525 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 5.55 το πρωί της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος, στην κατεύθυνση προς Τρόοδος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 ετών.

Ο 60χρονος, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εγκλωβίστηκαν οδηγοί από τις έντονες βροχοπτώσεις - Σώθηκαν από την Πυροσβεστική που άνοιξε τους οχετούς

• Συνελήφθη ο 25χρονος που αναζητείτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στη Σωτήρα

• Πάρκαρε στο πεζοδρόμιο: Ανάγκασε μαθήτρια και μητέρα με καροτσάκι να περπατήσουν στο δρόμο - Φωτογραφία

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• Βρετανία: Νεκρός έφηβος έπειτα από επίθεση με μαχαίρι



Τρεις πιθανές ημερομηνίες από Λευκωσία για τριμερή εντός Οκτωβρίου

Τρεις πιθανές ημερομηνίες από Λευκωσία για τριμερή εντός Οκτωβρίου

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο της βολιδοσκόπησης που βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες για το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης μεταξύ ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς, ζήτησε και έλαβε από την Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη πιθανές ημερομηνίες για σύγκληση συνάντησης, με τη Λευκωσία να προτείνει τρεις πιθανές ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top