Συνελήφθη ο 25χρονος που αναζητείτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στη Σωτήρα

 Συνελήφθη ο 25χρονος που αναζητείτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στη Σωτήρα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος αναζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 28 και 29 Μαΐου, 2024, στη Σωτήρα, επαρχία Αμμοχώστου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Φωτογραφία του 25χρονου δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 22 Σεπτεμβρίου, 2024, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του ή και στην ταυτοποίηση του, αφού τα στοιχεία του παρέμεναν άγνωστα, 

Αφού από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος είναι το αναζητούμενο πρόσωπο, εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη σήμερα, Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024.

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του 25χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE