Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

Το έργο εθελοντικών ομάδων είναι σημαντικό και έρχεται να υπερσυμπληρώσει αρκετές φορές, την αδυναμία στήριξης ευάλωτων ομάδων, από τα αρμόδια Υπουργεία, είτε λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων είτε άλλων λόγων που αφορούν κριτήρια.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα «For a better World», καθημερινά προστίθενται νέες ανάγκες και οικογένειες στην λίστα.

Στην νέα ανάρτηση, αναφέρονται δυο νέες περιπτώσεις, μιας μητέρας της οποία απροειδοποίητα αποκόπηκε το ΕΕΕ και ενός πολύτεκνου πατέρα ο οποίος χρειάζεται τρόφιμα για τα παιδιά του, καθώς βρέθηκε σε αδιέξοδο αφού η σύζυγος του γέννησε πριν ένα μήνα.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοίνωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας «Minds in Cyprus»

ΠτΔ: Ανακοίνωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας «Minds in Cyprus»

Τη λειτουργία της επικαιροποιημένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας “Minds in Cyprus”, η οποία στοχεύει στη δημιουργία γέφυρας με τους Κυπρίους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.