ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο σε πανηγύρι στη Μεσσήνη - Δείτε βίντεο

Άγριο ξύλο σε πανηγύρι στη Μεσσήνη - Δείτε βίντεο

Άσχημη τροπή πήρε ένα πανηγύρι στη Μεσσήνη όταν έπεσε ξύλο μεταξύ κάποιων παρευρισκομένων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η συμπλοκή ήταν άγρια με ομάδα ατόμων να σπρώχνεται και να ανταλλάσσει μπουνιές και κλωτσιες.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι προχθές τα μεσάνυχτα εκτυλίχθηκαν παρόμοιες σκηνές βίας και σε γλέντι στην πλατεία Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, όπου περίπου δέκα άτομα πιάστηκαν στα χέρια με τη διαμάχη να γενικεύεται και τρία άτομα να τραυματίζονται, ανάμεσά τους κι ένας ανήλικος.

Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, Χαράλαμπος Τσιρακίδης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά ενώ πλησίαζε στο σημείο προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

«Δεν έχω εικόνα πως και γιατί ξεκίνησε ο καβγάς. Καθόμουν στην απέναντι πλευρά και πήγα να δω τι συμβαίνει.Ήμασταν μαζί και με άλλα άτομα από το Δήμο και είδαμε ότι κάτι γίνεται και πήγαμε να τους χωρίσουμε. Με το που μας είδαν να πλησιάζουμε, εμένα και τον άλλον αντιδήμαρχο, αρχίσαν να μας πετάνε τραπέζια και καρέκλες. Ούτε θυμάμαι πόσα άτομα ήταν», είπε στο protothema.gr ο κ. Τσιρακίδης ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο αριστερό χέρι και την πλάτη.

Στο Αττικό Νοσοκομείο διεκομίσθη και ο δεύτερος αντιδήμαρχος Κορυδαλλού ο οποίος πλήρωσε τη μανία των νεαρών με ένα τραύμα στο κεφάλι από αντικείμενο που του πέταξαν.

Σημειώνεται, την ίδια στιγμή, ότι ανήλικος 16 ετών έφτασε με τον πατέρα του για κατέθεση στο αστυνομικό τμήμα κι έγινε γνωστό ότι πάνω στη διαμάχη το παιδί δέχθηκε τη μπουνιά. Ωστόσο δεν επιθυμούσε να πάει στο νοσοκομείο, με το ΕΚΑΒ να φτάνει και να του δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εγκλωβίστηκαν οδηγοί από τις έντονες βροχοπτώσεις - Σώθηκαν από την Πυροσβεστική που άνοιξε τους οχετούς

• Συνελήφθη ο 25χρονος που αναζητείτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στη Σωτήρα

• Πάρκαρε στο πεζοδρόμιο: Ανάγκασε μαθήτρια και μητέρα με καροτσάκι να περπατήσουν στο δρόμο - Φωτογραφία

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• Βρετανία: Νεκρός έφηβος έπειτα από επίθεση με μαχαίρι



Τρεις πιθανές ημερομηνίες από Λευκωσία για τριμερή εντός Οκτωβρίου

Τρεις πιθανές ημερομηνίες από Λευκωσία για τριμερή εντός Οκτωβρίου

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο της βολιδοσκόπησης που βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες για το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης μεταξύ ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς, ζήτησε και έλαβε από την Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη πιθανές ημερομηνίες για σύγκληση συνάντησης, με τη Λευκωσία να προτείνει τρεις πιθανές ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top