Κύπριος Ευρωβουλευτής: «Aν με σκότωναν οι Αττίλες το 1974 δεν θα ήθελα επικήδειο από τον Χριστοδουλίδη!»

Κύπριος Ευρωβουλευτής: «Aν με σκότωναν οι Αττίλες το 1974 δεν θα ήθελα επικήδειο από τον Χριστοδουλίδη!»

Σε ανάρτηση του στο facebook ο Kύπριος ευρωβουλευτής, ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την στην ουσία για προπαγάνδα στις κηδείες θυμάτων της εισβολής.

Ο λόγος για τον Ευρωβουλευτή του ΔΗΚΟ Κώστα Μαυρίδη, ο οποίος με αφορμή την κηδεία της οικογένειας Θεμιστοκλέους που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 1974, ξεσπάθωσε κατά της πολιτικής Αναστασιάδη στο Κυπριακό.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι και ο ίδιος κινδύνεψε την περίοδο της εισβολής και πως εάν τον δολοφονούσαν οι Αττίλες δεν θα ήθελε με τίποτα να άκουγε επικήδειους σαν αυτούς του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Νίκου Χριστοδούλιδη. 

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του στο facebook:

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.