Ποδηλάτης ακρωτηριάστηκε από χωματουργικό μηχάνημα στην Ιεράπετρα

Ποδηλάτης ακρωτηριάστηκε από χωματουργικό μηχάνημα στην Ιεράπετρα

Σοβαρό ατύχημα με τραυματία έναν ποδηλάτη όπου ακρωτηριάστηκε το χέρι του, συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Ο 63χρονος ποδηλάτης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Νικόλαος, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με το cretalive ο 63χρονος άνδρας έκανε ποδήλατο στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα της Ιεράπετρας πίσω από γνωστό ξενοδοχείο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε χωματουργικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στον δρόμο.

Το αποτέλεσμα της πτώσης του ήταν να ακρωτηριαστεί στο χέρι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κατόπιν εισήχθη στη ΜΕΘ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE