Περπατούσε στον δρόμο φορτωμένος κάνναβη και κλοπιμαία αντικείμενα - Συνελήφθη 38χρονος

Περπατούσε στον δρόμο φορτωμένος κάνναβη και κλοπιμαία αντικείμενα - Συνελήφθη 38χρονος

Στη σύλληψη 38χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 22.9.24 και περί ώρα 19:30 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν στην Πάφο πεζό, ηλικίας 38 ετών.

Στην κατοχή του, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης, καθώς και διάφορα αντικείμενα για τα οποία δημιουργήθηκε υποψία ότι τα κατείχε παράνομα, όπως κυπριακό χαρτονόμισμα παλαιού τύπου, διάφορα κέρματα και χαρτονομίσματα Αγγλίας και τέσσερα τεμάχια τιμαλφή για τα οποία φέρεται να μην έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Aκολούθως συνελήφθη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Ο 38χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, να αφεθεί ελεύθερος και να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE