Ώρες αγωνίας: Παραμένει άφαντη η 14χρονη Έλενα - Βοηθήστε στον εντοπισμό της - Δείτε φωτογραφία

Ώρες αγωνίας: Παραμένει άφαντη η 14χρονη Έλενα - Βοηθήστε στον εντοπισμό της - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Έλενας Μακρή, 14 ετών, η οποία απουσιάζει από την οικία της στη Λεμεσό (Παρεκκλησιά), από χθες 21/09/2024.

Η 14χρονη, περιγράφεται ως ύψους 1.58μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης με μακριά μαύρα μαλλιά και κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρη φανέλα και γκρίζο τζιν παντελόνι, ενώ κρατούσε τη σχολική της τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.