Τραγωδία στην Ελλάδα - Νεκρός 66χρονος που καταπλακώθηκε από χωματουργικό μηχάνημα

Τραγωδία στην Ελλάδα - Νεκρός 66χρονος που καταπλακώθηκε από χωματουργικό μηχάνημα

Τραγωδία σημειώθηκε σε ορεινή δύσβατη περιοχή στο χωριό Γκάτζια του Δήμου Επιδαύρου, την Κυριακή (22/9) όταν χωματουργικό μηχάνημα καταπλάκωσε τον χειριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, ο 66χρονος χειριστής του χωματουργικού μηχανήματος πραγματοποιούσε εργασίες σε ελαιώνα του σε πλαγιά λόφου και όπως όλα δείχνουν το βαρύ όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει χάνοντας την ζωή του.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 66χρονου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE