Αποκαλυπτικό: «Ντου» στο Δημαρχείο του Αγίου Δομετίου από την Ελεγκτική Υπηρεσία!

Αποκαλυπτικό: «Ντου» στο Δημαρχείο του Αγίου Δομετίου από την Ελεγκτική Υπηρεσία!

Στο στόχαστρο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας βρίσκεται ο Δήμος Αγίου Δομετίου.

Συγκεκριμένα, στέλεχος της υπηρεσίας βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (09/10) στο Δημαρχείο, διερευνώντας, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το καθεστώς υπό το οποίο υπενοικίασε ο Δήμος τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Α΄ Δημοτικού Αγίου Δομετίου.

Με βάση πηγές πληροφόρησης της ιστοσελίδας μας, η επίσκεψή του στο Δημαρχείο ήταν πολύωρη, ζητώντας όλα τα σχετικά έγγραφα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αυτή η εξέλιξη φέρεται να προέκυψε μετά από γραπτή καταγγελία στην Ελεγκτική Υπηρεσία από την βουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου και του σωματείου ΕΑΣ Αγίου Δομετίου.

Από την 1η Οκτωβρίου ο Δήμος αποφάσισε να… φέρει μέσα νέο ενοικιαστή,  κάτι το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις. Ο λόγος; Όπως φέρονται να υποστηρίζουν οι αντιδρούντες δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες (που έχουν να κάνουν με την προκήρυξη προσφορών κτλ.), ενώ η συμφωνία που έγινε είναι κόντρα στα συμφέροντα του Δήμου.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις  ανήκουν στην Σχολική Εφορεία, η οποία έχει παραχωρήσει τη διαχείρισή τους στον Δήμο με στόχο την αξιοποίησή τους προς όφελος των Δημοτών.

Το ThemaOnline θα επανέλθει σύντομα με νέα στοιχεία.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE