ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο Λεμεσό: Μυστήριο παραμένει η εξαφάνιση της μοιραίας μοτοσικλέτας που έκοψε το νήμα της ζωής του 16χρονου Χαράλαμπου

Θανατηφόρο Λεμεσό: Μυστήριο παραμένει η εξαφάνιση της μοιραίας μοτοσικλέτας που έκοψε το νήμα της ζωής του 16χρονου Χαράλαμπου

Από την Παρασκευή παραμένει άφαντη η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαινε ο αδικοχαμένος Χαραλαμπος. Η Αστυνομία προέβη σε έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικό, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Χαράλαμπος Πισσαρίδης, ηλικίας 16.5 ετών, από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.30μμ., μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο Πισσαρίδης στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, προσέκρουσε αρχικά σε πάσσαλο πινακίδας τροχαίας και στη συνέχεια σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Τον άτυχο νέο εντόπισαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν τις αρχές καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς επιβεβαίωσε ότι η μοτοσικλέτα μετακινήθηκε, δε βρίσκεται στη σκηνή και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό της. Ερωτηθείς εάν είχε αναπτύξει ταχύτητα υπέδειξε ότι ο δρόμος, όπου συνέβη το τροχαίο, είναι κατηφορικός.

 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, η μοτοσικλέτα φαίνεται να μετακινήθηκε σε άγνωστο μέρος και καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό της.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κίτρινη προειδοποίηση: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και δυνατοί ανέμοι - Πότε ισχύει

• Τουρισμός: Από μας ήρθαν οι περισσότεροι και πού ανήλθαν τα ταξίδια των Κυπρίων

• Τι μπορείτε να πετάξετε και που βρίσκονται τα πράσινα σημεία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

• Ποιες είναι οι αιτίες που σε καθιστούν ευάλωτο σε ιώσεις;

• Τουρκία: Τα εξαφανισμένα παιδιά - η υπόθεση της Ναρίν

• Καθηλωμένος στο κρεβάτι του Έλληνας τραγουδιστής μετά από πτώση



Με ομογενείς συναντάται ο ΠτΔ στη Νέα Υόρκη - Δευτέρα το ραντεβού με Γκουτέρες

Με ομογενείς συναντάται ο ΠτΔ στη Νέα Υόρκη - Δευτέρα το ραντεβού με Γκουτέρες

Συνάντηση με Προέδρους των κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απόψε στη Νέα Υόρκη ενώ αργότερα θα παραστεί σε πανομογενειακή εκδήλωση που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Οργανώσεων Αμερικής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top