Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: Η δολοφονία των διοικητών της Χεζμπολάχ είναι σημαντικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών για μένα

Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: Η δολοφονία των διοικητών της Χεζμπολάχ είναι σημαντικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών για μένα

Ο υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι δολοφονίες των κορυφαίων διοικητών της Χεζμπολάχ Ιμπραχίμ Ακίλ και Αχμέντ Γουαχμπί είναι «ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών» όχι μόνο για το Ισραήλ αλλά και για τον ίδιο προσωπικά.

Σύμφωνα με τον Γκάλαντ, οι Ακίλ και Γαχμπί ήταν επικεφαλής μιας ενέδρας το 1997 κατά την οποία σκοτώθηκαν 11 κομάντος της επίλεκτης μονάδας ναυτικών καταδρομών του IDF στο Λίβανο. Ο Γκάλαντ είχε υπηρετήσει ως επικεφαλής της μονάδας Shayetet 13 μέχρι να πάρει προαγωγή στις αρχές του ίδιου έτους.

«Αυτό είναι το καθήκον μας απέναντι στους πεσόντες και τους αγαπημένους τους, αυτό είναι το καθήκον μας απέναντι στους κατοίκους του βορρά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους μας επιθυμούν το κακό» υπογράμμισε ο Γκάλαντ σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE