ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Θρήνος για τον 16χρονο Χαράλαμπο - Πότε θα γίνει η κηδεία

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Θρήνος για τον 16χρονο Χαράλαμπο - Πότε θα γίνει η κηδεία

Θρήνος για τον άδικο χαμό του 16χρονου Χαράλαμπου Πισσαρίδη, ο οποίος έχασε την ζωή του σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.30μμ., μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο Πισσαρίδης στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, προσέκρουσε αρχικά σε πάσσαλο πινακίδας τροχαίας και στη συνέχεια σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, η μοτοσικλέτα φαίνεται να μετακινήθηκε σε άγνωστο μέρος και καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό της.

Φίλοι και οικογένεια θα πουν το τελευταίο αντίο στον 16χρονο, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου η ώρα 3.00 μ.μ.. στην εκκλησία Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια.

Σε ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Πάνω Πολεμιδιών ενημέρωσε για την ημέρα της κηδείας:

«Τον αγαπημένο μας Χαράλαμπο (Πάμπο) Πισσαρίδη του Γιάννη, που έχασε τόσο πρόωρα και άδικα την ζωή του σε δυστύχημα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 161/2 χρονών, κηδεύουμε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου η ώρα 3.00 μ.μ.. στην εκκλησία Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια. Ο Δήμαρχος Πολεμιδιών, οι Αντιδημάρχοι και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Κάτω και Πάνω Πολεμιδιών, εκφράζουν στους γονείς, τα αδέλφια και σ'όλη την οικογένεια του, τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κίτρινη προειδοποίηση: Παραμένει ασταθής ο καιρός ... με καταιγίδες και χαλάζι - Πότε ισχύει

• Επεισοδιακή διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Λάρνακα - Άρπαψαν χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ

• Στιγμές τρόμου: 10 πρόσωπα επιτέθηκαν σε πατέρα και τους δύο γιους του - Στο κελί 51χρονος

• Ερντογάν: Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα, γράφει η Daily Sabah

• Πρώιος: «Ραγίζουν καρδιές» τα μηνύματα των πρώην συμπαικτών του στο MasterChef για τον θάνατό του



Τατάρ: Θα εξηγήσει στον ΓΓ γιατί δεν δέχεται τριμερή

Τατάρ: Θα εξηγήσει στον ΓΓ γιατί δεν δέχεται τριμερή

Θα εξηγήσει στον ΓΓ του ΟΗΕ γιατί δεν μπορεί να πει 'ναι' σε μια τριμερή συνάντηση, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ αναχωρώντας το απόγευμα από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για την Νέα Υόρκη, επαναλαμβάνοντας ότι η πολιτική της κυριαρχικής ισότητας και του ίσου διεθνούς καθεστώτος είναι «εθνική πολιτική» και υποστηρίζεται από την Τουρκία. Η κυριαρχική ισότητα είπε, μπορεί να γίνει αποδεκτή με τα 3 Α (απευθείας πτήσεις, απευθείας εμπόριο, απευθείας επαφές).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top