LIKE ONLINE

Έκανε τατουάζ στα νησιά Φίτζι - Έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε τι σημαίνει

Έκανε τατουάζ στα νησιά Φίτζι - Έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε τι σημαίνει

Μια γυναίκα που έκανε ένα τατουάζ κατά τη διάρκεια των διακοπών της στα νησιά Φίτζι, μόλις συνειδητοποίησε το νόημα του, ξέσπασε σε κλάματα!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Amy Dickinson που μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο έκλαιγε με τους 95.000+ followers της, παρακαλώντας τους να τη βοηθήσουν με το νέο της τατουάζ το οποίο έκανε στα Φίτζι.

«Δεν ήξερα ότι στο Φίτζι οι κάτοικοι θα μπορούσαν να είναι τόσο κακοί, γιατί τώρα έχω κάνει ένα τατουάζ και δεν ξέρω καν τι σημαίνει. "Λοιπόν μπορεί κάποιος να μου πει τι έχω στο σώμα μου, παρακαλώ;"

Γυρίζοντας την κάμερα, φώναξε με λυγμούς: "Εντάξει, αυτό είναι το τατουάζ μου. Τι σημαίνει αυτό;»

Το τατουάζ έγραφε «Matanivola Levu» και ήταν μελανωμένο στο πάνω μέρος του μηρού της, ευτυχώς κρυμμένο έτσι ώστε η πλειοψηφία των ανθρώπων να μην το δουν ποτέ. Αποδίδοντας το λάθος στο γεγονός ότι ήταν ένα «διασκεδαστικό, αυθόρμητο άτομο», ενώ εξήγησε επίσης σε μια συνέχεια του TikTok ότι ήταν «τόσο ανόητο» να συναινέσει στο να κάνει ένα τατουάζ σε μια ξένη γλώσσα.

Ωστόσο, με τη βοήθεια ορισμένων από τους followers της, κατάφερε να ανακαλύψει τι σήμαινε πραγματικά το τατουάζ. Ένας χρήστης αποκάλυψε: «Αυτό είναι «κεφαλαίο γράμμα» στη γλώσσα των Φίτζι».

Ένας άλλος επεσήμανε: "Αυτό είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό - λέει "κεφαλαία γράμματα", αλλά είναι όλα πεζά... Εξαιρετικό."

Ωστόσο, κάποιος επέμεινε ότι υπάρχει μια εναλλακτική σημασία στη φράση, γράφοντας: «Το «Μεγάλο Βιβλίο» στα Φίτζι μπορεί να μεταφραστεί ότι σημαίνει ότι έχεις πολλές ιστορίες να πεις, που είναι ένας τρόπος να πεις ότι έχεις πολλές περιπέτειες».

Ένας τέταρτος απηχούσε αυτές τις σκέψεις, προσθέτοντας: "Matanivola levu σημαίνει ότι είσαι σαν ένα μεγάλο βιβλίο που είναι σαν να έχεις τόσες πολλές ιστορίες να μοιραστείς και να πεις ότι δεν είναι τίποτα κακό".

Κάποιοι αμφισβήτησαν αν το τατουάζ της ήταν αληθινό, κάτι που οδήγησε σε ένα άλλο βίντεο όπου είπε ότι «θα ήθελε» να έλεγε ψέματα, αλλά τώρα είναι δεμένη στο μελάνι για μια ζωή. Στεκόμενη μπροστά σε έναν καθρέφτη, σήκωσε το σορτσάκι της για να αποκαλύψει τις δύο λέξεις των Φίτζι.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Νέο θανατηφόρο με θύμα 16χρονο μοτοσικλετιστή

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top