LIKE ONLINE

Netflix: Σύντομα θα σταματήσει να λειτουργεί σε αυτές τις 5 συσκευές της Apple

Netflix: Σύντομα θα σταματήσει να λειτουργεί σε αυτές τις 5 συσκευές της Apple

Πριν από την κυκλοφορία του iOS 18, φαίνεται ότι το Netflix μπορεί να σχεδίαζε να σταματήσει να υποστηρίζει παλιές εκδόσεις iOS και iPadOS.

Ο λόγος για την «παύση» υποστήριξης

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του MacRumors, Aaron Perris, οι συμβολοσειρές κώδικα στην τελευταία ενημέρωση iOS για την εφαρμογή Netflix αποκαλύπτουν ότι η δημοφιλής υπηρεσία streaming πρόκειται να τερματίσει την υποστήριξη για συσκευές iOS 16 και iPadOS 16.

Με τις συμβολοσειρές κρυμμένες στην τελευταία ενημέρωση, φαίνεται ότι αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να συμβεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς το iOS 18 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στους χρήστες iPhone στις 16 Σεπτεμβρίου.

Όταν η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17 πριν από έναν χρόνο, σταμάτησε να υποστηρίζει μερικά μοντέλα iPhone και iPad.

Σε ποιες συσκευές iPhone και iPad θα σταματήσει να λειτουργεί το Netflix
Με αυτό, εάν έχετε μία από τις παρακάτω συσκευές Apple παρακάτω, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Netflix πολύ σύντομα:

iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone X
iPad Pro (1ης γενιάς)
iPad (5ης γενιάς)

Ευτυχώς, μόλις το Netflix διακόψει την υποστήριξη των συγκεκριμένων συσκευών, τα υπόλοιπα μοντέλα iPhone και iPad θα έχουν παρατεταμένη πρόσβαση στην υπηρεσία streaming, δεδομένου ότι τα iOS 17 και 18 υποστηρίζουν τα ίδια μοντέλα iPhone.

Σημειώνεται ότι το iPadOS 18 καταργεί μερικά άλλα iPad, όπως το iPad Pro 2 και το iPad 6, οπότε μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν με το Netflix στο μέλλον.

Η ασφάλεια η κύρια προτεραιότητα

Ενώ ορισμένοι χρήστες μπορεί να εξαγριωθούν με αυτήν την αλλαγή, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές, γενικά, πρέπει να σταματήσουν να υποστηρίζουν παλαιότερες εκδόσεις ενός συστήματος για να βελτιώσουν την ασφάλεια και ακόμη και να προσθέσουν νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες μόνο σε νεότερα μοντέλα.

Μια λύση για αυτές τις συσκευές μπορεί να είναι η χρήση του Netflix στο Safari ή σε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού. Τελικά, ακόμη και η πρόσβαση σε αυτό από ένα πρόγραμμα περιήγησης θα σταματήσει να λειτουργεί, αλλά τουλάχιστον θα δώσει στους χρήστες μερικά ακόμη χρόνια χωρίς να απαιτείται να ανανεώσουν τα μοντέλα iPhone και iPad τους. Το ίδιο συμβαίνει με το WhatsApp και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές.

ΠΗΓΗ: foxreport.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό: Φορούσε τα ρούχα της - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Ψάχνει στοιχεία η Αστυνομία

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top