Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει νεκρή στη θάλασσα

Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει νεκρή στη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και το ΕΚΑΒ, όταν πολίτες ενημέρωσαν ότι επέπλεε η σορός μιας γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο tempo24news.gr, ασθενοφόρο και κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στην περιοχή και περισυνέλλεξαν τη σορό.

Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα στοιχεία της αλλά και να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο νερό και έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας γύρω στα 60 με 65 χρόνων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.