ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπρια μαθήτρια Γυμνασίου κατέκτησε την τρίτη θέση Παγκόσμια σε διαγωνισμό έκθεσης ιδεών

Κύπρια μαθήτρια Γυμνασίου κατέκτησε την τρίτη θέση Παγκόσμια σε διαγωνισμό έκθεσης ιδεών

Περηφάνια αισθάνονται εκπαιδευτικοί και γονείς, όταν μαθητές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς.

Όπως στην περίπτωση της μαθήτριας Βαλέριας Σκαρτσέλλα,η οποία συμμετείχε σε διαγωνισμό εξασφαλίζοντας την 1η θέση Παγκύπρια με την έκθεση ιδεών της και στην συνέχεια εκπροσώπησε την πατρίδα μας στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό, επιτυγχάνοντας την 3η Θέση Παγκόσμια.

Η μαθήτρια φοιτά στο Γυμνάσιο Αραδίππου και συγκεκριμένα στην τάξη Β7. Η Βαλέρια συμμετείχε σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την πρωτιά Παγκύπρια με υπεύθυνο τον μέντορα εκπαιδευτικό Φιλόλογο Σάββα Βορκά.

Στη συνέχεια, η έκθεση αυτή εκπροσώπησε την πατρίδα μας στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό, επιτυγχάνοντας την 3η Θέση Παγκόσμια.

Ο Δήμος Αραδίππου ανέδειξε την επιτυχία της μαθήτριας αναφέροντας ότι « το γεγονός τιμά και προβάλλει την πατρίδα μας διεθνώς και, παράλληλα, τον εκπαιδευτικό και μαθητικό μας κόσμο».

Σημειώνεται ότι η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στη Βέρνη της Ελβετίας στις 09 Οκτωβρίου του 2024, Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων, όπου και θα παρευρεθούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό: Φορούσε τα ρούχα της - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Ψάχνει στοιχεία η Αστυνομία

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο ΠτΔ – Βλέπει Γκουτέρες τη Δευτέρα – Στην ατζέντα δεξίωση με Μπάιντεν και συνάντηση με Chevron

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο ΠτΔ – Βλέπει Γκουτέρες τη Δευτέρα – Στην ατζέντα δεξίωση με Μπάιντεν και συνάντηση με Chevron

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, αναχωρεί αύριο για τη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της 79ης Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ, ενώ θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top