ΕΛΛΑΔΑ

Τον Εύζωνα που δάκρυσε συνάντησε ο Μητσοτάκης - «Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε»

Τον Εύζωνα που δάκρυσε συνάντησε ο Μητσοτάκης - «Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε»

Ο εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς, Γιώργος Τσιούλος, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, μετά από βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok η αδερφή του και στο οποίο τον δείχνει με δάκρυα στα μάτια στην τελευταία του υπηρεσία.

Το σύντομο κλιπ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να συγχαίρουν τον 24χρονο και να δηλώνουν τον σεβασμό τους στον εύζωνα.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Ο ίδιος περιέγραψε τις στιγμές συγκίνησης, που βίωσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας του υπηρεσίας. Μιλώντας, στο «Πρωινό», ο 24χρονος εξήγησε πως εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του, τις επιτυχίες του και την υποστήριξη που έλαβε από τους δικούς του ανθρώπους. «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», είπε, μεταξύ άλλων.

«Η αδελφή μου με τράβηξε. Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω. Πέρασαν από το μυαλό μου όσα έχω ζήσει όλο αυτό το διάστημα. Νιώθεις τρομερό δέος ως εύζωνας», περιέγραψε ο 24χρονος.

Ερωτηθείς για τα κριτήρια επιλογής που πρέπει να έχουν οι στρατιώτες, προκειμένου να υπηρετήσουν ως εύζωνες στην Προεδρική Φρουρά, απάντησε πως σημαντικό ρόλο παίζει το ύψος. «Οι εύζωνες πρέπει να είναι πάνω από 1,87 μ., αλλά παίζει ρόλο και η σειρά» είπε συγκεκριμένα.

Την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως οι εύζωνες κάνουν δύο φορές την εβδομάδα γυμναστική, ενώ τρεις φορές την εβδομάδα έχουν πρόβες παρελάσεως.

Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Τον Γιώργο Τσιούλο υποδέχτηκε το πρωί της Παρασκευής (20/9) στο γραφείο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως Εύζωνας, μας συγκίνησαν και μας γέμισαν περηφάνια! Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε» έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνόδευε η ανάλογη φωτογραφία.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό: Φορούσε τα ρούχα της - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Ψάχνει στοιχεία η Αστυνομία

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο ΠτΔ – Βλέπει Γκουτέρες τη Δευτέρα – Στην ατζέντα δεξίωση με Μπάιντεν και συνάντηση με Chevron

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο ΠτΔ – Βλέπει Γκουτέρες τη Δευτέρα – Στην ατζέντα δεξίωση με Μπάιντεν και συνάντηση με Chevron

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, αναχωρεί αύριο για τη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της 79ης Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ, ενώ θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top