Αυτά είναι! Δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν να γίνουν διευθυντές και πιέζουν βουλευτές για να εκκενωθούν θέσεις!

Αυτά είναι! Δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν να γίνουν διευθυντές και πιέζουν βουλευτές για να εκκενωθούν θέσεις!

Ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής πάει σήμερα το ζήτημα για την αποδέσμευση 159 διευθυντικών θέσεων.

Οι θέσεις αυτές κρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο ως απαραίτητες για την στελέχωση της δημόσιας υπηρεσίας.Τόσο όμως ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Νικόλας Παπαδόπουλος, όσο και ο βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, εξέφρασαν τις ενστάσεις τους με την απόφαση αυτή. Συγκεκριμένα, ισχυρίζονται μαζί και με άλλους βουλευτές, ότι υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες σε χαμηλότερης κλίμακας θέσεις.

Έτσι, αναρωτιούνται για ποιο λόγο η Κυβέρνηση, επιμένει να γίνει πλήρωση άμεσα 159 θέσεων της μισθοδοτικής κλίμακας  Α11 και πάνω.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει και η εφημερίδα « Φιλελεύθερος», όσοι δημόσιοι υπάλληλοι διεκδικούν τις εν λόγω θέσεις φαίνεται να ασκούν έντονες πιέσεις σε βουλευτές να αποδεχτούν τις προαγωγές τους.    

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE