Νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό: Φορούσε τα ρούχα της - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Ψάχνει στοιχεία η Αστυνομία

Νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό: Φορούσε τα ρούχα της - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Ψάχνει στοιχεία η Αστυνομία

Έχοντας αποκλείσει, εκ πρώτης όψεως, την εγκληματική ενέργεια, η Αστυνομία αναζητεί τα στοιχεία ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε το πρωί να επιπλέει στο νερό, στην περιοχή Δασούδι, της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την γυναίκα εντόπισαν λουόμενοι γύρω στις 06:30 και την μετέφεραν στην παραλία, ενώ ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο, χωρίς ζωτικές ενδείξεις. Ο θάνατος της επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Επιτόπιες εξετάσεις έγιναν από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ επιθεωρήθηκε η σορός της γυναίκας, η οποία φορούσε τα ρούχα της, χωρίς να εντοπιστούν εξωτερικές κακώσεις.

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν από την νεκροτομή και τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει τα στοιχεία της ηλικιωμένης γυναίκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE