Νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό: Φορούσε τα ρούχα της - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Ψάχνει στοιχεία η Αστυνομία

Νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό: Φορούσε τα ρούχα της - Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Ψάχνει στοιχεία η Αστυνομία

Έχοντας αποκλείσει, εκ πρώτης όψεως, την εγκληματική ενέργεια, η Αστυνομία αναζητεί τα στοιχεία ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε το πρωί να επιπλέει στο νερό, στην περιοχή Δασούδι, της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την γυναίκα εντόπισαν λουόμενοι γύρω στις 06:30 και την μετέφεραν στην παραλία, ενώ ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο, χωρίς ζωτικές ενδείξεις. Ο θάνατος της επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Επιτόπιες εξετάσεις έγιναν από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ επιθεωρήθηκε η σορός της γυναίκας, η οποία φορούσε τα ρούχα της, χωρίς να εντοπιστούν εξωτερικές κακώσεις.

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν από την νεκροτομή και τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει τα στοιχεία της ηλικιωμένης γυναίκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE