Σάλος με ζωολογικό κήπο - Εμφάνιζαν για πάντα... σκυλιά που είχαν βάψει

Σάλος με ζωολογικό κήπο - Εμφάνιζαν για πάντα... σκυλιά που είχαν βάψει

Οργή έχει προκαλέσει στην Κίνα η απάτη που είχαν στήσει υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου καθώς, όπως παραδέχθηκαν, παρουσίαζαν για πάντα... σκυλιά που είχαν βάψει άσπρα και μαύρα.

Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν επισκέπτες του ζωολογικού κήπου παρατήρησαν ότι τα «πάντα» λαχάνιαζαν και έβγαζαν τη γλώσσα τους με τρόπο που θύμιζε σκυλιά.

Όταν, λοιπόν, υπέβαλαν ερωτήσεις προς τη διεύθυνση του ζωολογικού κήπου, ο υπεύθυνος τους απάντησε ότι είχαν βάψει δύο σκυλιά ράτσας Chow Chow.

Ο ίδιος, ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν εξαπάτησαν τους επισκέπτες γιατί, όπως είπε, δεν υποστήριξαν πότε ότι επρόκειτο για πάντα αλλά για «σκυλιά πάντα».

Η παραδοχή της απάτης έκανε ήδη αρκετούς επισκέπτες του ζωολογικού κήπου να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων που πλήρωσαν για εισιτήρια στον εν λόγω κήπο ο οποίος διαφημίζεται ως «χώρος για σπάνια και εξωτικά ζώα»

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE