Αυτή είναι η πιο εύκολη δουλειά του κόσμου - Πληρώνεται για να καταστρέφει... γάμους

Αυτή είναι η πιο εύκολη δουλειά του κόσμου - Πληρώνεται για να καταστρέφει... γάμους

Ένας Ισπανός έχει επινοήσει έναν έξυπνο τρόπο να βγάζει χρήματα. Εισβάλλει σε γάμους και προσποιείται ότι είναι ο εραστής της νύφης ή του γαμπρού και να τους ζητά να το σκάσουν μαζί του!

Ο Ερνέστο, που βρίσκεται πίσω από την παράξενη υπηρεσία, έχει γίνει το θέμα συζήτησης στην πόλη της Ισπανίας μετά την εμφάνισή του σε ένα πλέον viral βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Ισχυρίστηκε ότι, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την ημέρα του γάμου τους ως την πιο ευτυχισμένη της ζωής τους, για κάποιους είναι ένας εφιάλτης. Και αυτοί οι λίγοι τυχαίνει να είναι το πελατολόγιό του. 

 

Κάν'το όπως ο Ερνέστο

Για μια αμοιβή 500 ευρώ, ο Ερνέστο υπόσχεται να εισβάλει στο γάμο του πελάτη και να παρουσιαστεί ως ο έρωτας της ζωής του, παρακαλώντας τους να το σκάσουν, για να ακυρωθεί η εκδήλωση.

«Αν έχετε αμφιβολίες, δεν θέλετε να παντρευτείτε ή δεν ξέρετε πώς να πείτε όχι, μην ανησυχείτε, θα ακυρώσω το γάμο για εσάς», λέει ο Ερνέστο στο βίντεο που έχε γίνει viral.

«Το μόνο που έχετε να μου πείτε είναι η ώρα, ο τόπος και η ημερομηνία και θα εμφανιστώ στην τελετή. Θα πω ότι είμαι ο έρωτας της ζωής σου και θα φύγουμε μαζί χέρι-χέρι».

50 ευρώ έξτρα για ένα χαστούκι

Προφανώς, όλο αυτό ξεκίνησε ως αστείο, αλλά αφού κατακλύστηκε από αιτήματα ενδιαφερομένων, ο Ερνέστο κατάλαβε ότι κάτι είχε καταφέρει. Προς το παρόν χρεώνει 500 ευρώ για να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση, στα οποία δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα ταξιδιού, ενώ πληρώνεται επιπλέον σε περίπτωση απροσδόκητων περιστατικών. Για παράδειγμα, αν τον χαστουκίσουν, τον γρονθοκοπήσουν ή τον κλωτσήσουν, χρεώνει περισσότερο. Κάθε χαστούκι του αποφέρει 50 ευρώ έξτρα!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η υπηρεσία αυτή για την διάλυση των γάμων έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλής. Ο Ερνέστο έχει κλείσει πελάτες μέχρι τις 2 Νοεμβρίου!

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE