LIKE ONLINE

TikToker εξηγεί γιατί η ζωή μετά το 2020 δεν είναι αληθινή - Δείτε βίντεο

TikToker εξηγεί γιατί η ζωή μετά το 2020 δεν είναι αληθινή - Δείτε βίντεο

Ένας TikToker ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο έγινε γρήγορα viral, αφού σε αυτό ισχυρίζεται ότι μετά το 2020 η ζωή μας δεν είναι αληθινή. Ο Mike Mancusi στο βίντεο αναλύει με επιχειρήματα την θεωρία του, βρίσκοντας μάλιστα αρκετούς αποδέκτες.

Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή δεκαετίας έφερε με το καλημέρα πρωτόγνωρες καταστάσεις για την ανθρωπότητα, καθώς η εμφάνιση του covid «κατάπιε» ένα ολόκληρο κομμάτι της ζωής μας.

Σύμφωνα με τον Mike Mancusi υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που ενισχύουν την θεωρία του. Μάλιστα, επικαλείται κι άλλους influencers που βιώνουν κάτι αντίστοιχο το τελευταίο διάστημα.

Η αιτία αυτού του φαινομένου όπως λέει είναι «το γεγονός ότι δεν ζούμε πια την πραγματικότητα. Το 2020, τα τηλέφωνα και ο ψηφιακός κόσμος έβαλε τέλος στον φυσικό μας κόσμο. Ζούμε σε ένα ψηδιακό κόσμο που δεν είναι καν πραγματικός. Ασχολούμαστε μόνο με προβλήματα που βρίσκονται εντός του κύκλου επιρροής μας», αναφέρει αρχικά, λέγοντας ότι η ζωή μας είναι όπως σε ένα βιντεοπαιχνίδι.

«Είμαστε ακόμα οργανικά όντα και ο εγκέφαλός μας έχει συνδεθεί πλήρως με αυτή την τεχνητή συσκευή. Δεν είμαστε ακόμη cyborg. Το γεγονός ότι η ύπαρξή μας είναι συνδεδεμένη με αυτό το κομμάτι της τεχνολογίας είναι απαίσιο. Ακόμη και σε καταστάσεις όπου ζούμε πραγματικά τη ζωή, όταν ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα μας, όταν πηγαίνουμε ταξίδι, όταν κάνουμε διακοπές, εξακολουθούμε να είμαστε εγκλωβισμένοι στον ίδιο κύκλο ανθυγιεινών συμπεριφορών», συνέχισε.

Πρόσθεσε επίσης, ότι ακόμη και όταν ταξιδεύουμε, ξοδεύουμε όλο μας τον χρόνο με το να ασχολούμαστε με τα τηλέφωνά μας και με το τι χάνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν ζούμε πλέον ουσιαστικά τη ζωή στον φυσικό μας χώρο. Ζούμε τη ζωή μέσω του τηλεφώνου. Αυτός είναι ο λόγος που η ζωή δεν μοιάζει με την πραγματικότητα διότι δεν είμαστε πια στην πραγματικότητα», συμπλήρωσε και έδωσε μια συμβουλή στους ακόλουθούς του.

«Θέλω να σας υπενθυμίσω, ότι το τηλέφωνό σας έχει ένα κουμπί απενεργοποίησης. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Και αν το απενεργοποιήσεις, δεν υπάρχει πια. Κλείσε το τηλέφωνο. Οδήγησε τον εαυτό σου πίσω στο φυσικό σας χώρο. Εστίασε στα πράγματα που βρίσκονται σωματικά μπροστά σου και βρες χαρά σε αυτά τα πράγματα».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,6 εκατομμύρια προβολές και 245.000 likes, από τότε που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο, με τους σχολιαστές να επικροτούν τη στάση του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μαγευτικές αστραπές φώτισαν τον ουρανό της Κύπρου - Δείτε εντυπωσιακά βίντεο

• Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container

• Παύση Οδυσσέα: Συγκινεί ο αποχαιρετισμός του γιού του - Η απάντηση στους δικαστές με στίχους του Νίκου Καζαντζάκη

• Έτσι «τσάκωσαν» τον 23χρονο Ιταλό με την βαλίτσα γεμάτη κάνναβη - Δείτε φωτογραφία

• «Λούης Night Show»: Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εκπομπή της 9η σεζόν - Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος

• Φειδίας Παναγιώτου: Πόσταρε πρώτη φορά τρυφερές στιγμές με τη σύντροφο του και έγραψε «I'm officially in love»



ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top